.

.

LYNLYN Mini siyah şömine 4 bıçak ısı Powered soba Fan günlük ahşap brülör eko Silnet Fan ev verimli ısı dağılımı Liyannan (renk: siyah)

LYNLYN Mini siyah şömine 4 bıçak ısı Powered soba Fan günlük ahşap brülör eko Silnet Fan ev verimli ısı dağılımı Liyannan (renk: siyah)

₺ 124.36
Mal
Mağazada

- Çevre Dostu ve Kendi Kendine Çalışan : Termoelektrik modül, fana güç sağlamak için küçük bir jeneratör görevi görür motor.No piller veya elektrik gerekli!Geliştirilmiş sıcak bir ır sirkülasyonu, daha fazla konfor sağlar ve ocağınızdan odun tüketimini azaltır. - Fısıltı sessiz : Yeni tasarlanmış bıçak, daha büyük hava hacmi, daha düşük gürültü.Soba fanının orada olduğunu bile bilmiyorsun ama sıcaklığı hissediyorsun!Sessiz ve konforlu bir ortamda sıcak havanın tadını çıkaracaksınız. - Emniyet Tasarımı : Soba fanı desteği, yüksek sıcaklıkta uzun süre çalıştıktan sonra bile yüksek sıcaklığa, deformasyona ve renk bozulmasına dayanamayan Eloksallı Alüminyumdan yapılmıştır. - Daha Uzun Ömür : Fanın tabanında Bi-metal Koruma cihazı bulunmaktadır.Yüzey sıcaklığı yaklaşık 300°C'nin üzerine çıkarsa, Koruma cihazı TEG ve motoru korumak için fanın ön tarafını hafifçe kaldırır.Isıyı toplayın ve ardından ılık havayı daha doğrudan hale getirerek yayın.Özellikler : Boyut : 110*80*125mm Bıçak Qunatity : 4 CFM : 150-200cfmhız : 1300 rpmgürültü : ≤ 25dbbaşlangıç Sıcaklığı. : Yaklaşık 50℃Çalışma Sıcaklığı. : 50℃-350℃Malzeme : Alüminyu Mrenk : Siyah / Altın / Gümüş / Gül / Bronz / gripaket İçeriği : 1x soba fanısıcak ipuçları : 1. Isı ile çalışan soba fanları doğrudan sıcaklık artışı sağlamaz, sadece bacanın ısı transferini hızlandırmak için bir araçtır.2. Bakım gerektirmez : sadece ara sıra temizleyin ve düzgün ve sessiz bir şekilde dönmesini sağlamak için bıçak miline biraz hafif yağ koyun!3. Tabanı taşımayın cooktop.Do ocağı sıcakken korumasız bir yüzeye koymayın.4. Fanı taşımak veya taşımak için eldiven giyerken daima geri çekilebilir bir tutamak kullanın.Kullanırken çocuğunuzu uzak tutun.Bu yeni ve pratik bir üründür.

detaylı bilgi

Müşteri seçimi