.

.

LYNLYN monte şömine 8 bıçak ısı Powered soba Fan günlük ahşap brülör çevre dostu sessiz Fan ev verimli ısı dağılımı Liyannan (renk:

LYNLYN monte şömine 8 bıçak ısı Powered soba Fan günlük ahşap brülör çevre dostu sessiz Fan ev verimli ısı dağılımı Liyannan (renk:

₺ 2.33
Mal
Mağazada

- Geliştirilmiş sıcak hava sirkülasyonu, daha fazla konfor sağlar ve ocağınızdan odun tüketimini azaltır. - Çalışma sıcaklığı aralığı yaklaşık : 176°F/80°C~482°F/250°C, sıcaklık ne kadar yüksek olursa, o kadar hızlı dönmeye başlar.Dikkat : soba fanını kullanırken sıcaklık 345°C'nin üzerinde olamaz. - 2 Kurulum Yolu : Mıknatıs doğrudan demir boruya adsorbe edilir veya yer kaplamayan ve güzel ve kullanışlı olan metal halkalı boruya kelepçelenir.Yerleştirilmesi kolay, bıçak yumuşak bir şekilde döner, gürültü yapmaz ve size temiz ve ferahlatıcı bir keyif verir.Isıyı toplayın ve ardından ılık havayı daha doğrudan hale getirerek yayın.Özellikler : Bıçak numarası : 8başlangıç sıcaklığı : 50°CÇalışma sıcaklığı aralığı : 176°F/80°C~482°F/250°cmalzeme : eloksal Alüminyu Mrenk : Siyah/gri/altın/gümüş/bronz/gülpaket İçeriği : 1x soba Fanı2x Metal Halkalar1x kullanım kılavuzusıcak ipuçları : 1. Isı ile çalışan soba fanları doğrudan sıcaklık artışı sağlamaz, sadece bacanın ısı transferini hızlandırmak için bir araçtır.2. Bakım gerektirmez : sadece ara sıra temizleyin ve düzgün ve sessiz bir şekilde dönmesini sağlamak için bıçak miline biraz hafif yağ koyun!3. Tabanı taşımayın cooktop.Do ocağı sıcakken korumasız bir yüzeye koymayın.4. Fanı taşımak veya taşımak için eldiven giyerken daima geri çekilebilir bir tutamak kullanın.Kullanırken çocuğunuzu uzak tutun.Bu yeni ve pratik bir üründür.

detaylı bilgi

Müşteri seçimi