.

.

Uongfi 5-İsı Powered Soba Fan ahşap kütük Brülör Şömine Sessiz Fan ısıtıcı Aracı Verimli ısı Dağılımı Isı Fanı (Renk : 5 Bıçak)

Uongfi 5-İsı Powered Soba Fan ahşap kütük Brülör Şömine Sessiz Fan ısıtıcı Aracı Verimli ısı Dağılımı Isı Fanı (Renk : 5 Bıçak)

₺ 118.00
Mal
Mağazada

Soba yüzeyinin açığa çıkardığı ısı sayesinde enerjisini üretir.Fanın tabanı ısıyı elektrik üretim birimlerine iletir ve elektrik üretim birimleri ısı enerjisini kinetik enerjiye dönüştürür.Motoru çalıştırmak için gereken enerji, ardından bıçaklar döner. 50 ~ 345 Çalışma Sıcaklığı : Sıcaklık 50'ye (122) ulaşıldığında fan döner.Fanın tabanı ne kadar ısınırsa, fan o kadar hızlı döner ve fan odaya o kadar fazla hava dolaşır.Büyük Hava Hacmi : 5 bıçak tüm odaya sıcak hava yayar.Soba fanını sobanın üst kısmının pürüzsüz, düz bir yüzeyine, soba borusunun yanına veya arkasına yerleştirin.Isı ile çalışan : Soba fanı, motoru ve ardından bıçakları çalıştırmak için sobadan gelen ısıyı elektriğe dönüştürerek güç üretir spin.No piller veya elektrik gerekli, çevre dostu.Daha az tüketim, daha yüksek verimlilik, soba fanı yakıt tüketimini azaltmaya ve odayı hızla ısıtmaya yardımcı olacaktır.Isı ile çalışan soba fanıyakıttan tasarruf etmenize ve sıcaklığı size yaymanıza yardımcı olursıcak havayı oda boyunca gürültüsüz bir şekilde verimli bir şekilde dolaştırır.Açıklama : * 1. Malzeme : alüminyum * 2. Fan Kanatları : 5 bıçak*3. Boyut : 7.48x6. 3x3. 62 inç*4. Dk.Çalışma Sıcaklığı : 50°C/122°F * 5. Maks.Çalışma Sıcaklığı : 350°C/662°F * 6. Önerilen Çalışma Sıcaklığı : 80-250°C / 176-482°F*7. Hava akımı Aralığı : 150-180 CFM*8. Gürültü :

detaylı bilgi

Müşteri seçimi