.

.

Retro Okul Hemşire T-shirt, Okul Hemşire Tee, Okul Hemşire Hediye, Hemşire Takdir Tee, Meme T Gömlek, Grafik T-shirt, Komik Çift Gömlek,

Retro Okul Hemşire T-shirt, Okul Hemşire Tee, Okul Hemşire Hediye, Hemşire Takdir Tee, Meme T Gömlek, Grafik T-shirt, Komik Çift Gömlek,

₺ 2.00
Mal
Mağazada

%100 Pamuk.ABD'de üretilmiştir. ? %100 PARA iade garantisi : Ürünün herhangi bir sorunu varsa, geri ödeme veya değiştirme talebinde bulunmak için lütfen bizimle iletişime geçin.Çözümü her zaman 24 saat içinde veriyoruz. ? MALZEME : Pamuklu süper yumuşaktan yapılmış unisex tişörtlerimiz tamamen rahattır ve sıcak havalarda sizi serin tutar.Soğuk havalarda sweatshirt ve kapüşonlu gömleklerimizi (%50 pamuk, %50 polyester) tercih etmelisiniz.
. ? %100 ABD malı : ABD'de birinci sınıf kalitede basılmış yüksek kaliteli tişörtlerimizle gurur duyuyoruz.
.
? ÜCRETSİZ ÖZEL : "Şimdi Özelleştir" düğmesini tıklayın, ardından bedeninizi, stilinizi ve gömlek renginizi favori olarak seçin.En uygun olanı seçmek ve geri dönüş şansını en aza indirmek için lütfen son resimlerdeki renk şemamıza ve boyut grafiğimize bakın.
. ? SEVGİLİ için harika bir hediye : Bu güzel ürün arkadaşlarınız veya aileniz (hem erkekler hem de kadınlar) için mükemmel bir doğum günü / Noel / Cadılar Bayramı hediyesi olacaktır.Sevdikleriniz için benzersiz bir hediye haline getirebilmeniz için özel bir gömlek yapmaya hazırız.
. Sevginizi sevdiklerinize Özel bir gün için göstermeye ne dersiniz : harika bir Babalar Günü / Anneler Günü, doğum günü veya herhangi bir gün hediyesi!?Süper yumuşak tişörtlerimiz kesinlikle beklentiye uyuyor. ★ Bu tişört hayal ettiğiniz her şeydir ve more.It doğru miktarda yumuşak ve hafif hisseder stretch.It herkes için rahat ve gurur verici. ★Özellikler ♥ Unisex Tişört : %100 taranmış ve halka bükülmüş pamuk (Funda renkleri polyester içerir) Kumaş ağırlığı : 4,2 oz/yd2 (142 g/m2)Önceden büzülmüş kumaş Tarafı dikişli yapımomuzdan omuza bantlama ♥Unisex Sweatshirt : Gildan 18000 Orta ağır kumaş (8,0 oz/yd2 (271.25 g/m2)) Gevşek kesim %50 pamuk, %50 polyester Dikili etikete göre çalışır ♥ Unisex Kapüşonlu Sweatshirt : Gildan 18500 Klasik kesim Orta-ağır kumaş boyutuna göre çalışır (8,0 oz/yd2 (271 g / m2)) %50 pamuk, %50 polyester Yırtılma etiketi ★Makinede yıkama : ılık (maksimum 40 C veya 105 F); Klorsuz : gerektiği gibi ağartıcı; Kuru takla : düşük ısı; Ütü, buhar veya kuru : orta ısı; Kuru temizlemeyin. ★Müşterilerin tam olarak ödediklerini almalarını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Biz küçük bir işletmeyiz ve her şeyden önce memnuniyete değer veriyoruz.Bizi desteklediğiniz için çok teşekkür ederiz!.

detaylı bilgi

Müşteri seçimi