.

.

Delik Açma, Paslanmaz Çelik Alüminyum Levha için Delik Açma için TCT Düşük Dirençli Metal Delik Testere Sert Alaşımı (φ23mm)

Delik Açma, Paslanmaz Çelik Alüminyum Levha için Delik Açma için TCT Düşük Dirençli Metal Delik Testere Sert Alaşımı (φ23mm)

₺ 157.40
Mal
Mağazada

Profesyonel üretim, üstün işçilik ve yüksek doğruluk, en iyi performansı sağlamaya yardımcı olur.Profesyonel üretim, üstün işçilik ve yüksek doğruluk, en iyi performansı sağlamaya yardımcı olur.Geniş uygulama yelpazesi ve çelik levha, demir levha, paslanmaz çelik, alüminyum levha, kalsiyum silikat levha, plastik levha, reçine levha, CTP levhada delik açmak için kullanılabilir.Ön ve arka eğimli diş şeklindeki tasarım, düşük dirence ve güçlü delme kabiliyetine sahiptir.Kesme kenarı keskindir, açıklık düzgün, pürüzsüzdür, kenarları kırılmaz ve kesme direnci küçüktür.Delik açıcının ana kısmı, servis ömrünü etkili bir şekilde uzatabilen ve iş verimliliğini artırabilen sert alaşımdan yapılmıştır.Profesyonel üretim, üstün işçilik ve yüksek doğruluk, en iyi performansı sağlamaya yardımcı olur.Profesyonel üretim, üstün işçilik ve yüksek doğruluk, en iyi performansı sağlamaya yardımcı olur.Geniş uygulama yelpazesi ve çelik levha, demir levha, paslanmaz çelik, alüminyum levha, kalsiyum silikat levha, plastik levha, reçine levha, CTP levhada delik açmak için kullanılabilir.Ön ve arka eğimli diş şeklindeki tasarım, düşük dirence ve güçlü delme kabiliyetine sahiptir.Kesme kenarı keskindir, açıklık düzgün, pürüzsüzdür, kenarları kırılmaz ve kesme direnci küçüktür.Delik açıcının ana kısmı, servis ömrünü etkili bir şekilde uzatabilen ve iş verimliliğini artırabilen sert alaşımdan yapılmıştır.Özellik : 1. Delik açıcının ana kısmı, servis ömrünü etkili bir şekilde uzatabilen ve iş verimliliğini artırabilen sert alaşımdan yapılmıştır.2. Kesme kenarı keskindir, açıklık düzgün, pürüzsüzdür, kenarları kırılmaz ve kesme direnci küçüktür.3. Ön ve arka eğimli diş şeklindeki tasarım, düşük dirence ve güçlü delme kabiliyetine sahiptir.4. Geniş uygulama yelpazesi ve çelik levha, demir levha, paslanmaz çelik, alüminyum levha, kalsiyum silikat levha, plastik levha, reçine levha, CTP levhada delik açmak için kullanılabilir.5. Profesyonel üretim, üstün işçilik ve yüksek doğruluk, en iyi performansı sağlamaya yardımcı olur.Şartname : Öğe türü : Delik testere kesicimalzeme : Sert alaşımamaç : Çelik levha, demir levha, paslanmaz çelik, alüminyum levha, kalsiyum silikat levha, plastik levha, reçine levha, FRP levha için delik açmak için kullanılabilir.Plaka Kesme Kalınlığı : Yaklaşık. 3mm / 0.1 ın Total Uzunluğu : Yaklaşık. 88mm / 3.5 inçiç Duvar Kalınlığı : Yaklaşık. 20mm / 0.8 Sap Çapı : Yaklaşık. 9.8 mm/0.4 in Paket listesi : 2 x delik testere Kesici2 x Yay2 x altıgen Anahta Rnot : El matkapları ve darbeli matkapların yanı sıra seramik karolar, beton, duvarlar, taş ve diğer malzemeler için uygun değildir.

detaylı bilgi

Item Type:
Hole Saw Cutter
Material:
Hard Alloy
Purpose:
Can be used to open holes for steel plate, iron plate, stainless steel, aluminum plate, calcium silicate plate, plastic plate, resin plate, FRP plate.
Plate Cutting Thickness:
Approx. 3mm/0.1in
Total Length:
Approx. 88mm/3.5in
Inner Wall Thickness:
Approx. 20mm/0.8in
Shank Diameter:
Approx. 9.8mm/0.4in
Package List:
2 x Hole Saw Cutter:
2 x Spring:
2 x Hex Wrench:
Note:
Not suitable for hand drills and impact drills, as well as ceramic tiles, concrete, walls, stone and other materials. :

Müşteri seçimi