.

.

Zerodeko 2 adet Duvara Monte Depolama Sepeti Yapışkan Kanca ile Demir Ev Asılı Duvar Depolama Organizatör Mutfak Banyo için (beyaz)

Zerodeko 2 adet Duvara Monte Depolama Sepeti Yapışkan Kanca ile Demir Ev Asılı Duvar Depolama Organizatör Mutfak Banyo için (beyaz)

₺ 31.60
Mal
Mağazada

DEMİR depolama sepeti-çocuk odalarında, yatak odasında, oturma odasında, banyoda, mutfakta, dolaplarda, çamaşırhanede vb.Kullanmak için.DUVAR ORGANİZATÖRÜ-Kuru gıda maddeleri, atıştırmalıklar, tahıllar ve konserve ürünler gibi birçok şeyi sanat ve el sanatlarına, temizlik ürünlerine, sağlık ve güzellik ürünlerine ve daha fazlasına mutfak ve banyoda saklayın.ORGANİZATÖRLER VE DEPOLAMA - Tutucu, birlikte verilen donanımla kolayca kurulur.Kompakt tasarım, küçük veya kalabalık banyo alanlarına sığar.Kolay asmak, yerden tasarruf etmek için yapışkan kanca ile tasarlanmıştır.Sadece duvara veya diğer yüzeylere yapıştırın.Kullanılmadığı zaman kolayca çıkarılabilir.DEMİR depolama sepeti-çocuk odalarında, yatak odasında, oturma odasında, banyoda, mutfakta, dolaplarda, çamaşırhanede vb.Kullanmak için.DUVAR ORGANİZATÖRÜ-Kuru gıda maddeleri, atıştırmalıklar, tahıllar ve konserve ürünler gibi birçok şeyi sanat ve el sanatlarına, temizlik ürünlerine, sağlık ve güzellik ürünlerine ve daha fazlasına mutfak ve banyoda saklayın.ORGANİZATÖRLER VE DEPOLAMA - Tutucu, birlikte verilen donanımla kolayca kurulur.Kompakt tasarım, küçük veya kalabalık banyo alanlarına sığar.Kolay asmak, yerden tasarruf etmek için yapışkan kanca ile tasarlanmıştır.Sadece duvara veya diğer yüzeylere yapıştırın.Kullanılmadığı zaman kolayca çıkarılabilir.Paket listesi 1 x Asılı Sepet Özellikler-Sıcak ipucu : Sevgili alıcı, aydınlatma efekti, monitörün parlaklığı, manuel ölçüm vb.Nedeniyle., fotoğraf ve gerçek öğe arasındaki renk ve boyutta bazı küçük farklılıklar olabilir.İçtenlikle anlayabiliyorum umuyoruz!Teşekkürler! - Kolay asmak, yerden tasarruf etmek için yapışkan kanca ile tasarlanmıştır. - Sadece duvara veya diğer yüzeylere yapıştırın.Kullanılmadığı zaman kolayca çıkarılabilir. - Kuru gıda maddeleri, atıştırmalıklar, tahıllar ve konserve ürünler gibi birçok şeyi sanat ve el sanatlarına, temizlik ürünlerine, sağlık ve güzellik ürünlerine ve daha fazlasına mutfak ve banyoda saklayın. - çocuk odalarında, yatak odasında, oturma odasında, banyoda, mutfakta, dolaplarda, çamaşırhanede vb. - Tutucu, birlikte verilen donanımla kolayca kurulur.Kompakt tasarım, küçük veya kalabalık banyo alanlarına sığar. - Renk : Beyaz. - Malzeme : Demir. - Boyutu : Yaklaşık. 28 x 22 x 12 cm.Ürün Bilgileridemir depolama sepeti Duvara monte depolama sepeti ile banyo alanlarını temiz ve dağınıklıktan uzak tutun.organizatörler ve depolama Açık tel konstrüksiyon, içinde neyin saklandığını görmeyi kolaylaştırırken, minyon ve uzun tasarım küçük veya kalabalık banyo ve mutfak alanlarına kolayca sığar.duvar düzenleyici Tutucu, birlikte verilen donanımla banyo duvarlarına kolayca monte edilir.

detaylı bilgi

Müşteri seçimi