.

.

Folyo fotoğraf arka fonu, Folyo Saçak Perde Gül Altın Güzel Doğum Günü Fotoğraf Kabinleri Karşılama Partileri için(Gül altın)

Folyo fotoğraf arka fonu, Folyo Saçak Perde Gül Altın Güzel Doğum Günü Fotoğraf Kabinleri Karşılama Partileri için(Gül altın)

₺ 178.20
Mal
Mağazada

Doğum günü fotoğraf kabinleri, düğünler, karşılama partileri, mezuniyet törenleri, festivaller vb.İçin uygundur.Doğum günü fotoğraf kabinleri, düğünler, karşılama partileri, mezuniyet törenleri, festivaller vb.İçin uygundur.Doğum günü fotoğraf kabinleri, düğünler, karşılama partileri, mezuniyet törenleri, festivaller vb.İçin uygundur.Işık altında, çok parlak, parti arka plan dekorasyonu için uygun, partinizi çok mükemmel hale getirecek.Zarif ve güzel görünüyor, saçak perdenin birden fazla rengi isteğe bağlıdır, tercihinize göre seçebilirsiniz.Kapıya asmak için uygundur, duvarı tamamen kaplamak için 2 veya daha fazlası gerekir, kullanımı kolaydır.Yüksek kaliteli alüminyum folyo malzemeden yapılmış, güvenli ve çevre dostu, istikrarlı ve kullanım için pratik.Doğum günü fotoğraf kabinleri, düğünler, karşılama partileri, mezuniyet törenleri, festivaller vb.İçin uygundur.Doğum günü fotoğraf kabinleri, düğünler, karşılama partileri, mezuniyet törenleri, festivaller vb.İçin uygundur.Doğum günü fotoğraf kabinleri, düğünler, karşılama partileri, mezuniyet törenleri, festivaller vb.İçin uygundur.Işık altında, çok parlak, parti arka plan dekorasyonu için uygun, partinizi çok mükemmel hale getirecek.Zarif ve güzel görünüyor, saçak perdenin birden fazla rengi isteğe bağlıdır, tercihinize göre seçebilirsiniz.Kapıya asmak için uygundur, duvarı tamamen kaplamak için 2 veya daha fazlası gerekir, kullanımı kolaydır.Yüksek kaliteli alüminyum folyo malzemeden yapılmış, güvenli ve çevre dostu, istikrarlı ve kullanım için pratik.Özellik : 1. Kapıya asmak için uygundur, duvarı tamamen kaplamak için 2 veya daha fazlası gerekir, kullanımı kolaydır.2. Doğum günü fotoğraf kabinleri, düğünler, karşılama partileri, mezuniyet törenleri, festivaller vb.İçin uygundur.3. Işık altında, çok parlak, parti arka plan dekorasyonu için uygun, partinizi çok mükemmel hale getirecek.4. Yüksek kaliteli alüminyum folyo malzemeden yapılmış, güvenli ve çevre dostu, istikrarlı ve kullanım için pratik.5. Zarif ve güzel görünüyor, saçak perdenin birden fazla rengi isteğe bağlıdır, tercihinize göre seçebilirsiniz.Şartname : Durum : %100 % Yenİöğe Tipi : Saçak Perdemalzeme : Alüminyum Folyoürün Katlanmamış Boyutu : Yaklaşık. 100x200 cm / 39.4x78. 7 inç (manuel ölçüm, küçük hatalar olabilir) Amaç : Parti arka plan dekorasyonu vb. İçin uygundur.Paket listesi : 1 x Saçak perdenot : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

detaylı bilgi

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fringe Curtain
Material:
Aluminum Foil
Product Unfolded Size:
Approx. 100 x 200cm / 39.4 x 78.7in (manual measurement, there may be small errors)
Purpose:
Suitable for party background decoration, etc.
Package List:
1 x Fringe Curtain:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Müşteri seçimi