.

.

Bohemian köpek tasması, Şık Nefes Dayanıklı Polyester evcil hayvan tasmaları Küçük Orta Büyük Köpekler için (M, Bohemia Mavi)

Bohemian köpek tasması, Şık Nefes Dayanıklı Polyester evcil hayvan tasmaları Küçük Orta Büyük Köpekler için (M, Bohemia Mavi)

₺ 12.98
Mal
Mağazada

【Şık Tasarım】 Bu şık köpek tasması için özel desen tasarımı, evcil hayvanınızı yerinizde gezdirirken köpeğinizin öne çıkmasını sağlar.Bu evcil hayvan tasmasını giyerken köpeğiniz benzersiz olacaktır. 【Dayanıklı Malzeme】 Bazı köpek tasmaları bir süre kullanımdan sonra tamamen yıpranacaktır, bu güçlü köpek tasmasını yapmak için bu dayanıklı polyester malzemeyi seçiyoruz, daha uzun kullanım süresi ve güvenlik sağlıyoruz. 【Kullanımı Kolay】 Hızlı açılan plastik tokalar, sevimli evcil hayvanınızın yakasını kilitlemek/kilidini açmak için basmanız yeterlidir.Köpek tasması veya köpek emniyet kemeri ile bağlanmak için yüksek kaliteli paslanmaz çelik D halkası. 【Uyumlu Aralık】 Evcil hayvanınız için doğru boyutu seçmek için lütfen resimdeki grafiği takip edin, tüm evcil hayvanları barındıracak 3 farklı boyut sunuyoruz.Uygun olanı bulun ve köpeğinizi yerinizdeki en havalı köpek yapın. 【Evcil Hayvanlarınız için Düşünceli】 Köpeğinizin bütün gün bunu giymesi gerekeceğini düşünürsek, dikkate alınması gereken iki şey önceliklerimizdir, nefes alabilen malzeme uygulanmalı ve biz seçtik ve hafif, dikkate almamız gereken başka bir şeydir ve köpek muhtemelen size söylemezdi. 【Şık Tasarım】 Bu şık köpek tasması için özel desen tasarımı, evcil hayvanınızı yerinizde gezdirirken köpeğinizin öne çıkmasını sağlar.Bu evcil hayvan tasmasını giyerken köpeğiniz benzersiz olacaktır. 【Dayanıklı Malzeme】 Bazı köpek tasmaları bir süre kullanımdan sonra tamamen yıpranacaktır, bu güçlü köpek tasmasını yapmak için bu dayanıklı polyester malzemeyi seçiyoruz, daha uzun kullanım süresi ve güvenlik sağlıyoruz. 【Kullanımı Kolay】 Hızlı açılan plastik tokalar, sevimli evcil hayvanınızın yakasını kilitlemek/kilidini açmak için basmanız yeterlidir.Köpek tasması veya köpek emniyet kemeri ile bağlanmak için yüksek kaliteli paslanmaz çelik D halkası. 【Uyumlu Aralık】 Evcil hayvanınız için doğru boyutu seçmek için lütfen resimdeki grafiği takip edin, tüm evcil hayvanları barındıracak 3 farklı boyut sunuyoruz.Uygun olanı bulun ve köpeğinizi yerinizdeki en havalı köpek yapın. 【Evcil Hayvanlarınız için Düşünceli】 Köpeğinizin bütün gün bunu giymesi gerekeceğini düşünürsek, dikkate alınması gereken iki şey önceliklerimizdir, nefes alabilen malzeme uygulanmalı ve biz seçtik ve hafif, dikkate almamız gereken başka bir şeydir ve köpek muhtemelen size söylemezdi.Köpek tasması.

detaylı bilgi

Müşteri seçimi